coachsessies en tarieven

coachsessies voor volwassenen

  • De duur van een standaard coachsessie is 1,5 uur. Tijdens een coachsessie onderzoeken we waar je last van hebt. Door te communiceren met je onbewuste (dmv een bepaalde methode) komen we tot de kern van wat jou blokkeert. Ook kunnen we zo achterhalen wat de oorzaak is van een bepaalde klacht: wat vertelt je lichaam jou? Hoe komt het dat je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgt, of last hebt van eczeem, hooikoorts, vermoeidheid, etc? Vervolgens richten we ons natuurlijk op wat jou gaat helpen.
  • De Kom-tot-Bloeisessie duurt 3 uur is een kado aan jezelf; je kunt zo aan jezelf werken op een makkelijke en diepgaande manier. Je hoeft geen vraag of probleem te kunnen formuleren. Het is een standaardwerkwijze die je veel inzichten geeft over jezelf. Lees hier meer over deze bijzondere sessie.
  • Het VIP-traject duurt 3 maanden en is dus uitermate geschikt als je behoefte hebt aan een periode van begeleiding. Dit traject start met een Kom tot Bloeisessie, daarna krijg je nog 3 coachsessies en je hebt de mogelijkheid om mij tussen de sessies te mailen of app’en voor extra coaching. Kijk hier voor meer informatie. Het VIPtraject kost € 750,-.
  • Een uitgebreid consult van 2 uur,  kan gaan over je relatie tot iemand of tot iets; over diepgewortelde overtuigingen; over een trauma of angst dat je in de weg zit, of over iets anders waar je tegenaan loopt of waar je juist naar verlangt:

Een sessie rond je relatie kun je samen met je partner doen, maar ook alleen. Ook kun je zo’n sessie doen om de relatie met je kind, je baas, je werk, je inkomen, je lichaam of met wie of wat dan ook.

Zo’n uitgebreide sessie adviseer ik als je steeds tegen innerlijke blokkades aan blijft lopen. We werken in zo’n sessie bijvoorbeeld met onbewuste overtuigingen, vroegere stressvolle gebeurtenissen of knellende familiebanden die veel invloed kunnen hebben op je functioneren.

Bij alle sessies geldt dat je niet zelf hoeft te bedenken waar je last van hebt of waardoor dit komt. Blokkerende onbewuste overtuigingen worden in een coachgesprek opgespoord en deze worden veranderd in behulpzame overtuigingen. Je zult merken dat je het meteen weer voelt stromen.

Bovenstaande coaching is ook mogelijk als supervisie voor coaches en (kinder-) therapeuten.

coaching voor kinderen

In mijn jarenlange ervaring als kinder- en jeugdtherapeut heb ik gemerkt dat kinderen heel snel opknappen als ze zich gehoord en gezien en gewaardeerd voelen. Dat is dan ook de manier waarop ik kinderen begeleid. Coaching voor kinderen is vooral gericht op het versterken van hun eigenwaarde en hun zelfvertrouwen, en het vergroten van hun zelfkennis. Ja, je mag je eigen keuzes maken, je mag anders zijn, je mag jezelf zijn. Dat doen we spelenderwijs, met humor en plezier en vooral op de manier die past bij het kind, of de jongere.

Voorafgaand is er een oudergesprek. Dit duurt meestal 1,5 uur.

Tijdens de begeleiding van een kind of jongere, kunnen we altijd één of meerdere oudergesprekken afspreken. De eerste keer is live, daarna kan dat ook per Skype, FaceTime of telefonisch. Ik begeleid ouders graag bij vragen over omgaan en communiceren met hun kind(eren).

Mijn tarief is € 85 per uur (incl. btw).

Een sessie met een kind is een uur.

Een oudergesprek (over de begeleiding van een kind) duurt meestal 1,5 uur.

Een coachsessie met een volwassene kan, afhankelijk van wat we gaan doen, variëren van 1 tot 3 uur. We spreken dit van tevoren af.

 

Mijn sessies vallen niet onder vergoede zorg bij zorgverzekeraars.