coachsessies

Coachsessies voor volwassenen

Bij alle sessies geldt dat het niet erg is als je zelf niet helemaal kunt verwoorden waar je last van hebt of waardoor dit komt. Het is mijn vak om dat samen met jou te onderzoeken.

  • Standaard coachsessie:  1,5 uur.
  • Lange coachsessie: 2 uur. Deze  kan gaan over je relatie tot iemand of tot iets; over diepgewortelde overtuigingen; over een trauma of angst dat je in de weg zit, of over iets anders waar je tegenaan loopt of waar je juist naar verlangt:

    Een sessie rond je relatie kun je samen met je partner doen, maar ook alleen. Ook kun je zo’n sessie doen om helderheid te krijgen over de relatie met je kind, je baas, je werk, je inkomen, je lichaam of met wie of wat dan ook.

    Zo’n uitgebreide sessie adviseer ik als je steeds tegen innerlijke blokkades aan blijft lopen. We werken in zo’n sessie bijvoorbeeld met onbewuste overtuigingen, vroegere stressvolle gebeurtenissen of knellende familiebanden die veel invloed kunnen hebben op je functioneren.

  • Kom-tot-Bloeisessie; 3 uur. Dit is echt een kado aan jezelf; je kunt zo aan jezelf werken op een makkelijke en diepgaande manier. Je hoeft geen vraag of probleem te kunnen formuleren. Het is een standaardwerkwijze die je veel inzichten geeft over jezelf. Lees hier meer over deze bijzondere sessie.

VIP-traject

  • Het VIP-traject duurt 3 maanden en is dus uitermate geschikt als je behoefte hebt aan een periode van begeleiding. Dit traject start met een Kom tot Bloeisessie, daarna krijg je nog 3 coachsessies en je hebt de mogelijkheid om mij tussen de sessies te mailen of app’en voor extra coaching. Kijk hier voor meer informatie. Het VIPtraject kost € 750,-.

VIP-traject Light

  • Dit traject is een Light versie van het standaard VIPtraject. Duur: 2 maanden met 4 sessies van 1,5 uur.

klik hier voor meer info over het VIPtraject Light

 

coaching voor kinderen en ouders

In mijn jarenlange ervaring als kinder- en jeugdtherapeut heb ik gemerkt dat kinderen heel snel opknappen als ze zich gehoord en gezien en gewaardeerd voelen. Dat is dan ook de manier waarop ik kinderen begeleid. Coaching voor kinderen is vooral gericht op het versterken van hun eigenwaarde en hun zelfvertrouwen, en het vergroten van hun zelfkennis. Ja, je mag je eigen keuzes maken, je mag anders zijn, je mag jezelf zijn. Dat doen we spelenderwijs, met humor en plezier en vooral op de manier die past bij het kind, of de jongere.

Voorafgaand is er een oudergesprek. Dit intakegesprek duurt 1 tot 1,5 uur.

Een sessie met een kind is 1 uur.

Tijdens de begeleiding van een kind of jongere, spreken we één of meerdere oudergesprekken af. De eerste keer is live, daarna kan dat ook per Skype, FaceTime of telefonisch.

 

Opvoedcoaching

Voor ouders. Heb je vragen over opvoeden en communiceren met je kind(eren), dan kun je afspraak maken bij mij in de studio. Advies krijgen kan nu ook vanuit je eigen huis, zie: Steuntje in de rug voor ouders.