reacties van cliënten

Ik ben heel blij met mijn besluit om ja te zeggen tegen jouw Vip-coach aanbod.

Voor mij is dit een periode van knopen doorhakken, keuzes maken, vormgeven, aanpakken en zichtbaar maken.

Het Vip-coachingstraject betekent voor mij dat ik om raad kan vragen of ruggenspraak kan houden, dat ik me gesteund voel en kwetsbaar kan zijn en dat jij me helpt om goed op koers te blijven.

Dat maakt het leven en ondernemen lichter en leuker.

Het gevoel dat je zo bereikbaar bent en dat mijn vraagstukken je echt aan het hart gaan maakt een wereld van verschil.

Aanrader!

Marieke

 

‘Ik had de eer om VIP klant te mogen zijn bij Desiree. Haar verhaal over PsychK had me nieuwsgierig gemaakt. Ik was op zoek naar antwoorden en oplossingen die niet alleen maar door analyseren en denken gemaakt te hoeven worden. En eerlijk gezegd: deze methode heeft voor mij alles veranderd, maar vooral ook de manier waarop Desiree mij heeft gecoached. Ik heb het als een enorme steun ervaren en het heeft me ook daadwerkelijk geholpen. Desiree pakt met deze methode je onderbewuste aan, je hebt zelf niet altijd bewust in de gaten wat er gebeurt maar je handelt daarna vanuit heelheid, vertrouwen, liefde, eigenwaarde. Het heeft bij mij geresulteerd in meer ontspanning, meer vreugde, meer genieten, meer vertrouwen, meer onafhankelijkheid en ook….dat ik nu een geweldige man in m’n leven heb! En daar kwam ik voor ;-). De meerwaarde van het VIPtraject was voor mij de vrijheid die je voelt om gedurende de afgesproken periode ongelimiteerd gebruik te mogen maken van appen en mailen. Het gaf mij de ruimte om bij vragen of moeilijke momenten steun te vragen. Ik vond het heel fijn om zo tussendoor direct contact te hebben. Ik hoefde niet te wachten tot een ‘volgende’ afspraak maar kon gelijk met Desiree’s antwoorden aan de slag. Altijd warm, betrokken, liefdevol en vooral heel helpend, daardoor kon ik goed ‘koers’ houden.’

          Mirjam (43), pianiste
‘Een fijne ondersteuning in mijn continue zoektocht naar de juiste balans en worsteling in mijn ouderschap. Desiree begrijpt direct wat je bedoelt, ze werkt concreet en doelmatig. De sfeer is fijn, je voelt je altijd welkom. Ik kan een aantal gesprekken iedereen aanraden!’
Maaike (39)
Ik bruiste van de ideëen toen ik mijn eigen bedrijf wilde opstarten. Maar mijn hoofd was zo vol dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Desiree kwam meteen tot de kern. Ze heeft met een paar eenvoudige tools de belangrijkste punten uiteen gezet. Ik kon meteen aan de slag en uiteindelijk heb ik zelfs mijn visie aangepast. Met succes, want het werpt nu al zijn vruchten af en ik ben nog maar net begonnen! Ik heb het consult als zeer positief ervaren. Desiree schiep letterlijk orde in mijn chaos.
                                                                                                  Leonie de Jong, Grapefoodie

‘Familiekwestie”

Hoewel ik mijn leven al heel goed op de rails heb, bleef één familiekwestie maar zeuren. Op een gegeven moment speelde dit zo’n grote rol in mijn leven dat ik hier echt iets mee moest doen. Maar hoe dit aan te pakken zonder nog grotere schade?

Ik nam contact op met Desiree en gelukkig kon ik snel mijn verhaal doen.

Alleen al haar luisterend vermogen en de puurheid waarmee ze mijn verhaal samenvatte, opende poorten bij mij. Desiree kan je eigen emoties goed vertalen en een verhaal zichtbaar maken. Dit gaf me meteen weer de mogelijkheid mijn situatie in een ander licht te zien en weer vanuit liefde naar de ander toe te kunnen gaan.

Alleen al door dit nieuwe bewustzijn heeft zich een enorme verschuiving opgedaan die een positief effect heeft op iedereen.

Ik ben Desiree hiervoor heel dankbaar.

Barbara

 

“Fijn hoor, zo’n gesprek waarin er zo goed naar je geluisterd en met je meegedacht wordt. Heel verstevigend. Je biedt de prettige mix van gevoel en verstand door oog en oor voor mijn emoties te hebben en daar rationeel over te praten en modellen aan te reiken. …… Dank voor je complimenten. Het kan wel zijn dat ik veel heb opgepakt, maar dat zijn meer een paar inzichten, reminders en dingen die ik wil doen en vasthouden. Het overzicht, de helicopterview, is voor mij in dit stadium blijkbaar toch te veel of te moeilijk. Jij vulde het met de mindmap aan.

Geweldig. Alles compleet. En wat doe je dat kunstzinnig.”

Irene

 

“Een fijn idee dat er altijd iemand is die ik kan bereiken om helderheid te bieden. Soms heb ik een klankbord nodig om uit de vele ideeën een richting te bepalen. Desiree is hét klankbord. Ook al ben ik mijn eigen coach, het is cruciaal dat er iemand is die mij oordeelloos kan samenvatten en de focus helpt te vinden. Desiree hielp mij per Skype én een mindmap achteraf om de juiste richting te pakken en vol enthousiasme door te gaan!”

Sandra Brandt       www.inspiratietour.nu         inspiratietour- & droomtourleidster

 

“Ik merk dat er een enorm gevoel van enthousiasme door me heen gaat. Mijn insteek voor het gesprek was hoe ik een volgende stap in mijn werk kan maken. Ons gesprek heeft me in eenvoud gebracht bij een paar oplossingen en ideeen die me helpen de brug te slaan tussen mijn ideeen en het in de wereld zetten ervan. Daar ben ik erg blij mee! Dank daarvoor.”

Sophie Northolt       www.coaching-meditatie.nl     Praktijk verdieping in werk en leven

Mijn zoontje is hoogsensitief en soms vraag ik me af of ik bij hem wel op het juiste spoor zit. Ben ik niet te druk met andere dingen, krijgt hij wel de juiste aandacht en hoe geef ik die aandacht dan? Desiree was een luisterend oor en kwam met een simpele en doeltreffende methode. Hoewel ‘methode’ afstandelijk klinkt. Het is juist heel leuk voor ons allebei, het doet ons allebei heel erg goed!
                                                                                                                                        Leonie

“Dank voor je snelle acties en doeltreffend gesprek! Je hebt me geholpen mijn gedachten te ordenen over de keuzes die ik voor mijn werk moet maken. Je kon mijn kwaliteiten benoemen en de vinger op de zere plek krijgen van wat me weerhield….. Dat proces kan ik nu aangaan. Dank voor je open, vriendelijke en ondersteunende wijze waarop je met me meeliep!”

Els

 

Goh, wat was het heerlijk verhelderend om mijn werkende leven aan jou voor te leggen. Dat je vervolgens mijn gewenste situatie in een tekening visueel maakte; daar werd ik helemaal blij van. Ik kreeg weer ongelooflijk veel lucht. Je wist in mum van tijd waar de schoen zat te wringen en wat er voor nodig was om dat te verminderen/verbeteren en dat alles in slechts een half uur tijd. Je kunt goed luisteren en verbanden leggen, je maakt dingen concreet en je bent lekker kortdaat. Daarbij is het heel fijn dat je uit eigen ervaring praat als zzp’er. En dan ook nog met een vleugje humor. Ja, erg prettig. Ik kan het iedereen die zelf even niet meer uit de spreekwoordelijke knoop komt van harte aanbevelen!

Elles Kroonenburg         www.demassagerette.nl

 

” Ik verwijs graag naar je door want je bent een uitstekende coach!”

Hans Kunneman