Desiree betrok ons goed bij het traject van onze dochter (9), die last had van woede aanvallen. Ze werkte aan de basis en liet zich niet afleiden door details. Ze is betrokken, zorgzaam en duidelijk in haar communicatie. Wat onze dochter prettig vond, was dat de gesprekken ongedwongen en licht waren. Het hielp. De rust in huis is terug gekeerd.

Mijn zoontje is hoogsensitief en soms vraag ik me af of ik bij hem wel op het juiste spoor zit. Ben ik niet te druk met andere dingen, krijgt hij wel de juiste aandacht en hoe geef ik die aandacht dan? Desiree was een luisterend oor en kwam met een simpele en doeltreffende methode. Hoewel ‘methode’ afstandelijk klinkt. Het is juist heel leuk voor ons allebei, het doet ons allebei heel erg goed.

In de opvoeding van onze kinderen, lopen wij regelmatig tegen dingen aan die we lastig vinden. Vooral bij onze peuter (bijna kleuter). Hij had de afgelopen maanden veel boze buien en hij kon zijn twee jongere zusjes (letterlijk) in de weg zitten en frustreren. 

Het was heel fijn hiermee aan de slag te gaan met Desiree. Tijdens het gesprek maakten we onze vraag concreet, kregen we uitleg over het gedrag en vonden we, heel fijn, ook (h)erkenning. Met de praktische tips die we kregen, konden we meteen aan de slag. 
Tot onze verbazing merken we bijna meteen een verschil bij onze zoon in zijn gedrag (wat ook door anderen werd opgemerkt). Hij heeft nu echt minder boze buien. Ook met zijn zusjes gaat hij beter om, wat heel leuk is om te zien. We zijn heel blij met dit steuntje in de rug in de opvoeding!!

Hoewel ik mijn leven al heel goed op de rails heb, bleef één familiekwestie maar zeuren. Op een gegeven moment speelde dit zo’n grote rol in mijn leven dat ik hier echt iets mee moest doen. Maar hoe dit aan te pakken zonder nog grotere schade? Ik nam contact op met Desiree en gelukkig kon ik snel mijn verhaal doen. Alleen al haar luisterend vermogen en de puurheid waarmee ze mijn verhaal samenvatte, opende poorten bij mij. Desiree kan je eigen emoties goed vertalen en een verhaal zichtbaar maken. Dit gaf me meteen weer de mogelijkheid mijn situatie in een ander licht te zien en weer vanuit liefde naar de ander toe te kunnen gaan. Alleen al door dit nieuwe bewustzijn heeft zich een enorme verschuiving opgedaan die een positief effect heeft op iedereen. Ik ben Desiree hiervoor heel dankbaar.

“Het was een avond waarbij iedereen aan het nadenken werd gezet. Er zijn veel mensen met goede tips en inspiratie naar huis gegaan. Waaronder mijn man en ik ook. Altijd goed om bewust met opvoeden bezig te zijn.”

Ik bruiste van de ideeën toen ik mijn eigen bedrijf wilde opstarten. Maar mijn hoofd was zo vol dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Desiree kwam meteen tot de kern. Ze heeft met een paar eenvoudige tools de belangrijkste punten uiteengezet. Ik kon meteen aan de slag en uiteindelijk heb ik zelfs mijn visie aangepast. Met succes, want het werpt nu al zijn vruchten af en ik ben nog maar net begonnen! Ik heb het consult als zeer positief ervaren. Desiree schiep letterlijk orde in mijn chaos.

Mijn zoontje is hoogsensitief en soms vraag ik me af of ik bij hem wel op het juiste spoor zit. Ben ik niet te druk met andere dingen, krijgt hij wel de juiste aandacht en hoe geef ik die aandacht dan? Desiree was een luisterend oor en kwam met een simpele en doeltreffende methode. Hoewel ‘methode’ afstandelijk klinkt. Het is juist heel leuk voor ons allebei, het doet ons allebei heel erg goed!