Masterclass Opvoeden in juni in Zandvoort

Masterclass Opvoeden voor bewuste ouders

Houvast bij het opvoeden! Hoe fijn is dat?

Een praktische én leuke masterclass van twee dagen voor bewuste ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar.

Een leuke ouder zijn, mét duidelijke grenzen. Kinderen die naar je luisteren en lekker in hun vel zitten. Het kan. 

Tijdens deze masterclass zijn we met een kleine groep ouders op een superleuke locatie (aan het strand!). We kijken samen naar de volgende onderwerpen:

  • onvoorwaardelijk van je kind houden en óók grenzen stellen, hoe doe je dat?
  • hoe je een goede band opbouwt met je kind
  • hoe je kind zelfvertrouwen ontwikkelt

Dit heeft te maken met hoe jij als ouder in je vel zit, en met hoe je communiceert. En met aandacht en rust. Je leert praktische opvoedtechnieken en we doen oefeningen waardoor je de verbinding met jezelf ervaart en inzichten krijgt die voor jouw manier van opvoeden belangrijk zijn.

praktische info

De Masterclass bestaat uit 2 dagen met een kleine groep ouders. Strandpaviljoen Tent6 verzorgt een heerlijke lunch, bij mooi weer lunchen we buiten op het terras.

Na de Masterclass krijg je toegang tot een handige e-cursus met stappenplan om op een prettige manier lastig gewoontegedrag van je kind af te leren, zoals steeds uit bed komen, zeuren of treuzelen met eten.

Je krijgt alle informatie op papier en je kunt er meteen thuis mee aan de slag. Houvast bij het opvoeden, heerlijk!

wanneer: woensdagen 12 & 26 juni 2019
tijden: 10.15 – 16.00 uur
door: Desiree Orij, Studio Orij, socioloog, kinder- & jeugdtherapeut, opvoedcoach, coach en trainer.

in samenwerking met: Hannah Bellinkx, van buro Bellinkx.

kosten: 425 € incl. koffie, thee, lunches, werkboek en e-cursus.

korting: kom je samen met iemand, bijvoorbeeld je partner, je oppas of een vriendin,  vul dan allebei de kortingscode SAMEN in, dan krijg je ieder €50 korting.

locatie:  strandpaviljoen Tent6, Zandvoort. Op loopafstand van NS-station Zandvoort aan zee. Parkeren op de Boulevard Paulus Loot (betaald parkeren).

Je kunt je hier aanmelden en meteen betalen met iDeal. 

 

De Masterclass wordt gegeven door

Desiree Orij

Desiree is getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Ze heeft diverse opleidingen en training gevolgd. Vanuit haar vorige praktijk Steuntje in de rug heeft ze als kinder- en jeugdtherapeut en opvoedcoach veel kinderen, jongeren en ouders begeleid, en cursussen gegeven. Momenteel werkt Desiree voornamelijk als coach en trainer voor volwassenen.

in samenwerking met Hannah Bellinkx

Hannah is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft 15 jaar als zelfstandig gastouderopvang (vanuit antroposofische achtergrond) gewerkt, en werkt nu vanuit haar eigen bedrijf Buro Bellinkx, werkplaats voor ontmoeting.

Hannah is opgeleid als Maatschappelijk Werker, Ouderschapscoach en heeft diverse coachingsopleidingen gevolgd en afgerond bij Phoenixopleidingen.
Voor meer info: kijk op www.burobellinkx.nl.

Wat zeggen ouders die een opvoedcursus bij mij hebben gevolgd:

“Ik heb hele praktische tips om mee aan de slag te gaan.”

“Ik ben bewuster naar mezelf gaan kijken en naar de manier waarop ik met mijn kinderen omga. Daardoor is het me gelukt om een andere manier van communiceren toe te passen.”

“Ik heb heel veel gehad aan het op een goede manier achter het geheim van je kind te komen. Echt een openbaring. Ik heb geleerd hoe ik een vertrouwelijk gesprek met mijn kind kan hebben. Hele bijzondere en nuttige ervaring, bedankt.”

“Ik heb nu meer aandacht voor mijn kinderen. Ik dacht dat ik dat had maar dat was niet actieve, betrokken aandacht, maar vooral leuk, gezellig iets doen. Dat was niet voldoende.”

“Mijn dochter is nu veel korter en minder vaak boos. Ook heeft de cursus nu al nut bij onze jongste van 13 maanden om een goede basis te creëren in zijn gedrag. Een echte bonus!”

“Ik ben nu meer moeder en opvoeder.”

“Ik vind je een erg prettig persoon. Je geeft veel ruimte en houdt het gesprek ook in de hand. Je zorgt voor een prettige sfeer met een goede balans tussen het zakelijke, persoonlijke en het “zweverige”.”

“Ik ben erg blij met de handvatten die je hebt gegeven. Ook namens mijn dochter Dank je wel.”

Je kunt je hier aanmelden en meteen betalen met iDeal.