Desiree Orij

De manier waarop we met elkaar omgaan, hoe mensen met elkaar communiceren en hoeveel invloed dat heeft, interesseert me mateloos. En met name als het gaat om kinderen. Het is voor mij zonneklaar dat kinderen gedijen bij én onvoorwaardelijke liefde en acceptatie krijgen én socialisatie, dus grenzen en regels meekrijgen.

Hoe is mijn drive voor dit werk ontstaan? Dat kan ik niet aanwijzen. Als kind wilde ik ‘later’ iets in de natuur (boswachter) gaan doen, of iets met dieren (dierenarts) of met kinderen (juf worden). Veel meer beroepen kende ik ook niet. En de wereld mooier en eerlijker maken natuurlijk, dat wilde ik vooral.

Op volwassen leeftijd sprak ik een vriendin die vertelde dat zij kindertherapie had gestudeerd. Het was of de bliksem bij mij insloeg: “bestaat dat!?” Dat wilde ik ook studeren!

Ik werd moeder op 20jarige leeftijd, zeer gewenst. Wat een rijkdom om een kind te mogen zien opgroeien.

Opleiding: sociologie, kinder- en jeugdtherapie, diverse coachopleidingen. Ik heb daarnaast o.a. ervaring als pedagogisch adviseur, businesscoach en in het maken en geven van cursussen en trainingen voor kinderen en ouders/opvoeders. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse orde van beroepscoaches.

Ik heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring als coach voor volwassenen, ouders en opvoeders en kinder-& jeugdtherapeut. Mijn cliënten zijn over het algemeen  mensen die het belangrijk vinden om bewust bezig te zijn met hun leven, hun gezin en de wereld waarin we leven.

Reacties van eerdere cliënten

Alleen al haar luisterend vermogen en de puurheid waarmee ze mijn verhaal samenvatte, opende poorten bij mij.

Hier kun je lezen wat andere cliënten vonden van mijn coaching.

Afspraak maken?

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij een coach. Dus mail me gerust om kennis te maken en te onderzoeken of je bij mij op de juiste plek bent. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Heb je het gevoel dat het klikt, dan kunnen we een afspraak maken. Voor de eerste coachsessie kun je meestal al snel terecht. Lange trajecten zijn vaak niet nodig; soms zijn een paar afspraken al genoeg om weer vol vertrouwen verder te kunnen.

mail: desiree@studio-orij.nl.