Home » Desiree Orij

De manier waarop we met elkaar omgaan, hoe mensen met elkaar communiceren heeft veel invloed. En met name als het gaat om kinderen. Het is voor mij zonneklaar dat kinderen gedijen bij én onvoorwaardelijke liefde en acceptatie én socialisatie, dus grenzen en regels meekrijgen.

En hoe ga je met jezelf om? Hoe zou het zijn als je tevreden bent met jezelf, als je jezelf bemoedigt en geruststelt. Als je zo met jezelf omgaat, als je met een goede vriend(in) zou doen? Wat een rust geeft dat. Ik help je daar graag mee.

Ik heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring als coach voor volwassenen, ouders en opvoeders en als kinder-& jeugdtherapeut. Mijn cliënten zijn over het algemeen  mensen die het belangrijk vinden om bewust bezig te zijn met hun leven, hun gezin en de wereld waarin we leven.

Opleidingen: sociologie (Master), kinder- en jeugdtherapie (post-HBO), diverse coachopleidingen. Ik heb daarnaast o.a. ervaring als pedagogisch adviseur, businesscoach en in het maken en geven van cursussen en trainingen voor kinderen en ouders/opvoeders. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse orde van beroepscoaches.

Reacties van eerdere cliënten

Alleen al haar luisterend vermogen en de puurheid waarmee ze mijn verhaal samenvatte, opende poorten bij mij.

Hier kun je lezen wat andere cliënten vonden van mijn coaching.

Afspraak maken?

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij een coach. Dus mail me gerust om kennis te maken en te onderzoeken of je bij mij op de juiste plek bent. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Heb je het gevoel dat het klikt, dan kunnen we een afspraak maken. Voor de eerste coachsessie kun je meestal al snel terecht. Lange trajecten zijn vaak niet nodig; soms zijn een paar afspraken al genoeg om weer vol vertrouwen verder te kunnen.

mail: desiree@studio-orij.nl.